Tips och idéer för attefallshus

I dag är det nya regler som gäller kring att bygga det som kallas för attefallshus. Det är inte längre nödvändigt att ansöka om bygglov för att uppföra ett sådant litet hus – dock finns det fortfarande regler och vettiga saker att tänka på.

461-4-attefallshus-inredningSom med allting annat man aldrig har gjort innan är det bra att läsa på innan man tar sig an ett projekt för att det inte ska gå helt åt pipsvängen. Just när det gäller byggnationer där man skall vistas är det viktigt att det blir rätt så att det inte rasar och att det står pall för väder och vind utan att det börjar mögla eller ruttna.

Som tidigare nämndes finns det fortfarande vissa regler som måste följas även om attefallshus inte längre kräver något bygglov. Om du undrar över byggregler om attefallshus kan du läsa på den här sidan för att få mer information som kan vara bra att veta.

Bra information online

Internet är en outsinlig källa till information om mer eller mindre allt mellan himmel och jord – så också attefallshus. Det finns till och med hela hemsidor dedikerade till dessa små hus för att du ska kunna utöka dina kunskaper innan det är dags att skrida till verket. Besök hemsidan Attefallshus.net för mer information om attefallshus i allmänhet till exempel.

När ditt hus väl är byggt är det dags att ta tag i interiören. Du har förmodligen någon plan för vad du har tänkt använda ditt attefallshus till. Ska det vara för extra förvaring eller ska det vara en gäststuga eller kanske kontor? Oavsett vad du har för planer kan du få inspiration till hur du kan inreda ditt attefallshus via nätet också. Gör en snabb och enkel sökning med dina preferenser för tips och idéer till inredningen.