Olika typer av svetspinnar

När saker och ting ska byggas och industrier ska fungera behövs det kunskap, material och erfarenhet. Faktum är att det är svårt att ens föreställa sig alla de produkter som faktiskt behövs för att maskineriet ska snurra som det är tänkt.

Det finns som bekant flera olika tillverkare av produkter som behövs inom byggarbeten och industrier. Men man tänker inte alltid på det. Till exempel så har förmodligen inte allt för många av oss hört talas om det världsledande företaget Aliaxis Utilities & Industry. Detta är en aktör som är en av de främsta i hela världen när det handlar om tillverkning av plaströrssystem och kopplingar.

Även om själva huvudkontoret ligger beläget i Belgien så finns det också ett svenskt säljbolag som ligger beläget i Spånga. Och just i Sverige är det bland annat företagets plaströrssystem som används inom VA och VVS som är populära liksom tekniska keramer som används inom industrin och sanitära produkter. Även pumpar som krävs i särskilda miljöer är något av en specialitet.

Flera olika varumärken

Förutom de produkter som nämndes o259-svetspinnar-industrivan kan du också köpa Aliaxis styr- och svetspinnar som du kan läsa mer om på hemsidan. Och har du några fler frågor kring svetspinnarna kan du så klart ta kontakt med det svenska säljbolaget som hjälper dig.

Eftersom koncernen är så stor och tillverkar sina produkter i länder runt om i världen har man också valt att sälja sina varor under flera olika varumärken. Alla dessa olika varumärken är några av de främst inom sina respektive marknadssegment.

Ytterligare en sak som visar på storheten och flexibiliteten är att man erbjuder sina kunder specialtillverkade produkter men även systemlösningar. Man kan göra detta bland annat för att man tar hand om både utvecklingen och produktionen av sina varor vilket gynnar deras kunder.