Namnlappar till barnen

Det finns en hel del man kan göra för att hålla reda på sina barn. Märka deras kläder och saker är viktigt, speciellt när de börjar på dagis. Men det finns även id armband som man kan sätta på dem när man är ute och rör på sig, och där det finns mycket folk omkring. Det kan vara i skidbacken, på varuhuset eller till och med på stranden. Barn blir lätt rädda och nervösa om de kommer bort och glömmer totalt bort föräldrarnas telefonnummer.

MU348-namnband

Ett armband är bra som id, eftersom det inte stör barnet i dess lek. Det är som namnlappar till barnen, de ska finnas där men inte vara i vägen. Samtidigt ska de vara lätta att se eller hitta vid behov. Med ett id armband kan man känna sig säkrare, eftersom alla kontaktuppgifter står där. Naturligtvis vill man inte hamna i en sådan situation att man behöver det, men det är alltid bättre att vara på den säkra sidan.

Namnlappar till barnen kommer i flera fina färger och design. Det samma gäller id armband, man kan få dem med roliga motiv och i klara färger. En del barn tycker inte om att ha på sig ett armband som är bra som id, men om de är snyggt utformade så kan de övertalas. Man kan öppna och stänga dem flera gånger, så man inte behöver skriva ett nytt varje gång man går ut. Samtidigt ska man se till att armbandet sitter bra genom att regulera längden på det.

Det finns en hel del saker som kan vara bra som id, men ett id armband är verkligen en bra ide’. Eftersom det är gjort i ett hållbart material, och man bör även välja ett som inte innehåller några skadliga ämnen, så fungerar det perfekt. Föräldrar håller alltid ett öga på sina barn, men det är lätt hänt att man kommer bort sig någon minut. En del skolor använder dem också när de åker på utflykt, då vet lärarna vilken klass barnen hör till.

Namnlappar till barnen hjälper till att hålla ordning på deras saker och kläder. Många småsaker som mössor och vantar förloras varje år i skolor och fritidshem. Men även större klädesplagg, som jackor och overaller, kommer bort. Många saker ser nästan likadana ut och det är lätt att ta med sig fel när man är stressad vid dagens slut. Med klar och tydlig märkning undviker man detta problem.