Full rulle i Norrland

Man ska inte tro att bara för att det är lite kallare norrut så sitter folk inne och ruggar. Faktum är att man är mycket aktiv i denna landsdel, speciellt inom sport. GIF Sundsvall, till exempel, har funnits i över 100 år och är fortfarande ett av de ledande lagen i landet. Andra bokar in sig på ett hotel i Sundsvall för att sedan ta sig ut och åka skidor. Det viktiga är att hålla igång, på ett eller annat sätt.

MU237-hotellobbyDet finns många bra hotel i Sundsvall om man vill ta en paus från det dagliga livet. BEST WESTERN Hotel Baltic är ett av de mest populära, modernt men ändå hemtrevligt. För att främja sport och aktivitet har man ett speciellt paket för lag som kommer till staden. De kanske ska möta GIF Sundsvall, eller delta i någon annan sport. Hos BEST WESTERN Hotel Baltic har man speciella priser om man bokar minst åtta rum eller 12 personer. Ett samlingsrum för laget att snacka taktik ingår också, samt naturligtvis bastu och relax.

GIF Sundsvall bildades år 1903 och då stod förkortningen för Godtemplarnas idrottsförening. Lite senare ändrade man namnet till Gymnastik-och Idrottsföreningen Sundsvall, så man kunde behålla initialerna. Klubben är det genom tiderna mest framgångsrika klubb i Fotbollsnorrland. Man har haft både bra herr- och damlag, men idag satsar man helt på herrfotboll. Damerna har gått över till Sundsvall DFF istället.

Det är inte bara när man ska möta GIF Sundsvall som man kan bo på BEST WESTERN Hotel Baltic. Många kommer hit för att gå på konferens, något som man har specialiserat sig på i detta hotel i Sundsvall. De har fina konferens- och mötesrum som är ljusa och luftiga. Det finns naturligtvis modern AV-utrustning, TV/DVD och allt annat man kan behöva för ett lyckat möte. Om man har speciella önskemål kan hotellet hjälpa till att hyra in dessa saker. Mellan lokalerna har man ett trevligt bibliotek där man kan dricka kaffe och helt enkelt samlas lite.

Vare sig man kommer på konferens, semester eller ren idrottsresa till hotel i Sundsvall finns det många möjligheter att röra på sig. Man kan hyra skidor eller kanot i friluftsområdena, beroende på årstiden. När man bor på BEST WESTERN Hotel Baltic kan man sedan ha en härlig kväll i bastun efter avslutad träning. Med lite relax i massagestolarna blir man som ny, så man kan ge sig ut nästa dag igen.