En helt vanlig dag i Oslo

Många som hör namnet Karl Johan tänker på nationaldagar och flaggviftning. Men för de flesta Oslo-bor är det helt enkelt en gata som går genom staden. Man går förbi Kondomeriet, Cubus, Tanum bokhandel och alla de andra välkända butikerna. På sommaren är det fullt av artister och konstnärer, många riktigt bra. Om man vill ha sitt porträtt målat, eller en rolig karaktyr, så år det här platsen.

MU395-skrivareTrots det stora utbudet finns det en del saker som man inte kan köpa på Karl Johan. Faktum är att även om det är trevligt att gå i affärer så har internethandeln så gott som tagit över. Kondomeriet, inkClub kampanjekode, Hennes&Mauritz och flera andra större och mindre butiker satsar alla på att ha en stark närvaro på nätet. Man har i stort sett samma utbud, men många gånger finns det faktiskt mer att välja mellan om man går till internetbutiken.

Samtidigt håller man ofta priserna mycket lägre online än i de vanliga butikerna. För att göra det ännu bättre för sina kunder finns det till exempel inkClub kampanjekode, men även koder för många andra butiker. Eftersom ett stort antal nätbutiker i dag erbjuder gratis frakt, i alla fall om man handlar för en viss summa, så lönar det sig dubbelt så mycket. Man kommer alltid att vilja gå runt och se i affärer men det är inte alltid det passar sig just när man vill handla.

Sedan finns det många människor som bor i glesbygden, där det inte finns Kondomeriet eller andra roliga butiker. Då blir det ännu viktigare med internet, för man kan handla allt man vill här. Har man en inkClub kampanjekode går man bara till sajten och ser på det stora utbudet. Det finns så mycket mer än bläckpatroner och påfyllning till skrivaren här, företaget har utökats och inkluderar nu allt man kan behöva för hemmet eller kontoret. Allt på ett ställe så det blir lättare att handla. Även på Kondomeriet finns det mycket att välja på, och allt skickas anonymt till hemmet.

En helt vanlig dag i Oslo så kanske man strosar på Karl Johan, men det är ännu troligare att man surfar på nätet, plockar upp en inkClub kampanjekode och köper något kul. Hela året om är nätbutikerna öppna både dag och natt, allt för att underlätta för kunderna som vill handla. Man kan till ochmed sätta sig på en trevlig servering inne i stan och se vad man ska köpa idag.